B TOGETHER

Occupying a prominent location on St. John’s Wood High Street in northwest London, this Victorian mansion block has been converted into a new family member’s club.

A cookery school and public restaurant with theatre kitchen enliven the ground floor and create a family friendly food destination on the high street.

Upstairs, a fully accredited children’s nursery is complemented by flexible, collaborative, family friendly co-working and studio spaces.

Member’s can enjoy drinking and dining facilities in a rooftop conservatory and community lounge that functions as the social hub for the project, whilst children are entertained in the adjacent soft play space.

On the top floor, a private apartment accommodates long stay guests and marketing space for photoshoots.

Location: Westminster
Status: Construction
Client: B Together